Het team

Even voorstellen

Karin / Ambulant begeleider en mede-eigenaar

 

 

 

 

 

 

 

Monique / jeugd- en gezinsbegeleider, psychodiagnosticus, trainer en mede-eigenaar 

Binnen Zorg Maatschap Twente heb ik meerdere functies. Ik bied jeugd- en gezinsbegeleiding, diagnostiek en trainingen.

Sinds 2006 ben ik werkzaam met kinderen, jongvolwassenen en gezinnen die bijzondere aandacht nodig hebben. Als klein meisje droomde ik al om later met kinderen en jongeren te mogen werken. Ik heb de stap gezet om mijn droom waar te maken en heb ter aanvulling op mijn Hbo opleiding tot psychodiagnosticus, de post-Hbo opleiding tot kinder- en jeugdcoach aan het Atma instituut te Amersfoort gevolgd.

Inge / Orthopedagoog en mede-eigenaar

Als orthopedagoog bied ik diagnostiek en behandeling binnen Zorg Maatschap Twente. Daarnaast coördineer ik de zorg. 

Ik heb de studie Pedagogische Wetenschappen afgerond met als afstudeerrichting Orthopedagogiek en de twee hoofddifferentiaties: ‘Jeugdzorg’ en ‘Opvoeding en ondersteuning aan mensen met een beperking’. De afgelopen jaren heb ik gewerkt met kinderen, jongeren, gezinnen en (jong)volwassenen. Ik wil me graag blijven ontwikkelen, daarom volg ik momenteel een opleiding tot Orthopedagoog generalist

Leonie / Orthopedagoog generalist

Binnen Zorg Maatschap Twente ben ik als Orthopedagoog generalist en regiebehandelaar betrokken bij de diagnostiektrajecten. Ik kijk en lees mee met de onderzoekers en bespreek met hen op welke manier het onderzoek en de uitkomsten vorm gegeven kunnen worden. Ik ben vooral achter de schermen betrokken bij het proces van het onderzoek.

Naast mijn werkzaamheden voor Zorg Maatschap Twente werk ik als zelfstandig Orthopedagoog generalist bij verschillende organisaties waar ik mij bezig houdt met diagnostiek, advies, behandeling en wetenschappelijk onderzoek.

Deurningerstraat 23 C
7514 BC Enschede