Het team

Even voorstellen

Karin / Ambulant begeleider en mede-eigenaar

Voor Zorg Maatschap Twente ben ik het aanspreekpunt voor de WMO (ondersteuning voor volwassenen). Ik bied als ambulant begeleider ondersteuning aan (jong)volwassenen om zelfstandig te kunnen leven. Daarnaast verzorg ik ook trainingen en werk ik als begeleider voor jeugd- en gezin.

Vanaf 2006 werk ik in de hulpverlening en heb ik ervaring opgedaan als persoonlijk begeleider, pedagogisch medewerker, groepsleider en activiteiten begeleider. Mijn achtergrond is SPW/SPH en ben recent gestart met Toegepaste Psychologie, om nog meer voor mijn cliënten te kunnen betekenen. Ik ben een echt gevoelsmens en in mijn begeleiding staat het werken vanuit positiviteit centraal. We kijken ook naar mogelijkheden, in plaats van alleen naar beperkingen. Verder zeggen cliënten dat ik help problemen op te lossen, aandacht heb voor hun persoonlijke ontwikkeling en dat ik goed kan luisteren, structureren en organiseren. De onderlinge vertrouwensband is het belangrijkste in de begeleiding, vandaar het motto “Samen op weg”.

 

 

 

 

 

 

Monique / Jeugd– en gezinsbegeleider, psychodiagnosticus, trainer en mede-eigenaar 

Binnen Zorg Maatschap Twente heb ik meerdere functies. Ik bied jeugd- en gezinsbegeleiding, diagnostiek en trainingen.

Sinds 2006 ben ik werkzaam met kinderen, jongvolwassenen en gezinnen die bijzondere aandacht nodig hebben. Als klein meisje droomde ik al om later met kinderen en jongeren te mogen werken. Ik heb de stap gezet om mijn droom waar te maken en heb ter aanvulling op mijn Hbo opleiding tot psychodiagnosticus, de post-Hbo opleiding tot kinder- en jeugdcoach aan het Atma instituut te Amersfoort gevolgd.

Inge / Orthopedagoog en mede-eigenaar

Als orthopedagoog bied ik diagnostiek en behandeling binnen Zorg Maatschap Twente. Daarnaast coördineer ik de zorg. 

Ik heb de studie Pedagogische Wetenschappen afgerond met als afstudeerrichting Orthopedagogiek en de twee hoofddifferentiaties: ‘Jeugdzorg’ en ‘Opvoeding en ondersteuning aan mensen met een beperking’. De afgelopen jaren heb ik gewerkt met kinderen, jongeren, gezinnen en (jong)volwassenen. Ik wil me graag blijven ontwikkelen, daarom volg ik momenteel een opleiding tot Orthopedagoog generalist

Leonie / Orthopedagoog generalist

Binnen Zorg Maatschap Twente ben ik als Orthopedagoog generalist en regiebehandelaar betrokken bij de diagnostiektrajecten. Ik kijk en lees mee met de onderzoekers en bespreek met hen op welke manier het onderzoek en de uitkomsten vorm gegeven kunnen worden. Ik ben vooral achter de schermen betrokken bij het proces van het onderzoek.

Naast mijn werkzaamheden voor Zorg Maatschap Twente werk ik als zelfstandig Orthopedagoog generalist bij verschillende organisaties waar ik mij bezig houdt met diagnostiek, advies, behandeling en wetenschappelijk onderzoek.

Martine / Ambulant begeleider

Binnen Zorg Maatschap Twente ben ik ambulant begeleider.

Sinds 2010 ben ik werkzaam in de zorg als begeleider. Ik heb het diploma SPH  behaald in Zwolle. En sindsdien heb ik gewerkt met kinderen, jongeren en (jong) volwassenen.  Ik ben begonnen met het werken met kinderen en jongeren en vanuit daar de uitstap gemaakt naar volwassenen.

Woorden die bij mij passen zijn : Nieuwsgierig, geduldig, nuchter en gedreven.

Naast mijn werkzaamheden voor Zorg Maatschap Twente werk ik als zelfstandig begeleider bij verschillende organisaties. Dit doe ik als ambulant begeleider en als groepsbegeleider.

Deurningerstraat 23 C
7514 BC Enschede