PRAKTIJK VOOR ORTHOPEDAGOGIEK & PSYCHOLOGIE

Welkom bij Zorg Maatschap Twente jongvolwassenen.

Zorg Maatschap Twente (ZMT) biedt ondersteuning aan jongvolwassenen. Wij ondersteunen door middel van ambulante begeleiding, talentcoaching en groepstraining. Wij kijken over jouw schouder mee en stimuleren tot het maken van eigen keuzes om een eigen weg te kiezen. Vandaar ons motto: Samen op weg!

ZMT is gevestigd in Enschede. Daarnaast ondersteunen we in de gemeenten Haaksbergen, Hengelo, Oldenzaal, Borne en Losser.

Benieuwd naar wat wij precies doen? Neem een kijkje op onze website!

Wachttijden:
– Begeleiding ambulant: 4 weken
– Talentcoaching/Studiekeuzecoaching: geen wachttijd
– Training: op aanvraag

Maatregelen corona, augustus 2020
– Afspraken gaan door mits de cliënt en de zorgverlener (24 uur lang) klachtenvrij zijn. Hiervoor wordt expliciet toestemming gevraagd aan de cliënt en/of ouders/verzorgers.
– Mocht u en/of uw kind klachten ervaren zoals (neus)verkoudheid, hoesten, koorts. Dan wordt u verzocht om niet naar de locatie te komen en dit tijdig te melden, zodat overlegd kan worden hoe de ondersteuning voortgezet gaat worden. Hierbij kan gedacht worden aan beeldbellen, telefonisch contact of het verzetten van de afspraak.
– Er worden op de locatie voorzorgsmaatregelen getroffen. Zo worden er geen handen geschud en worden de handen regelmatig gewassen. Waar mogelijk wordt zoveel mogelijk afstand gehouden. Wij vragen u bij binnenkomst de handen te desinfecteren.

Wij blijven de ontwikkelingen in de gaten houden, mochten er nieuwe maatregelen komen, dan informeren we u hierover.

Deurningerstraat 23 C
7514 BC Enschede