Contact

WILT U MEER WETEN OVER ONZE DIENSTVERLENING AAN JEUGD & GEZIN?

U kunt vrijblijvend contact opnemen door te bellen naar 06-82928251 / 06-82367800, te mailen naar info@zorgmaatschaptwente.nl of het onderstaande contactformulier in te vullen. 

BEREIKBAARHEID

Op werkdagen zijn wij telefonisch bereikbaar van 9 uur tot 5 uur. De afspraken worden ook in dit tijdsbestek ingepland. Bezoek op locatie is alleen mogelijk op afspraak. Het komt voor dat we in gesprek zijn en daarom de telefoon niet op kunnen nemen. U kunt een voicemail achterlaten of mailen. Wij streven ernaar om binnen 24 uur contact op te nemen.

Voor algemene zaken kunt u bellen naar ons algemene nummer 053-2305406 of mailen naar info@zorgmaatschaptwente.nl

Wij bieden geen 24-uurs bereikbaarheidsdienst. Indien er sprake is van een acuut onveilige situatie of crisis verwijzen wij u naar uw huisarts/huisartsenpost of medisch specialist. U kunt natuurlijk ook het noodnummer bellen (112 of 113). De praktijk heeft geen crisisdienst en is tevens in het weekeinde gesloten.

CONTACTFORMULIER

 

captcha

Middels het versturen van dit formulier geeft u toestemming dat bovenstaande gegevens mogen worden gebruikt ten behoeve van het maken van afspraken rondom onze dienstverlening. Uw gegevens zullen niet worden gebruikt voor andere doeleinden en niet worden verstrekt aan derden. Voor volledige informatie over het verwerken van uw gegevens willen wij u graag verwijzen naar onze privacy verklaring.


Deurningerstraat 23 C
7514 BC Enschede