Contact

WILT U MEER WETEN OVER ONZE DIENSTVERLENING AAN (JONG)VOLWASSENEN? 

U kunt vrijblijvend contact opnemen door te bellen naar 06-31902437, te mailen naar k.lenderink@zorgmaatschaptwente.nl of u kunt onderstaand contactformulier invullen.

BEREIKBAARHEID

Op werkdagen zijn wij telefonisch bereikbaar van 9 uur tot 5 uur. De afspraken worden ook in dit tijdsbestek ingepland. Bezoek op locatie is alleen mogelijk op afspraak. Het is mogelijk dat we in gesprek zijn en daarom de telefoon niet op kunnen nemen. U kunt een voicemail achterlaten of mailen. Wij streven ernaar om binnen 24 uur contact op te nemen. Wij bieden geen 24-uurs bereikbaarheidsdienst.

Voor algemene zaken kunt u bellen naar ons algemene nummer 053-2305406 of mailen naar info@zorgmaatschaptwente.nl

Indien er sprake is van een acuut onveilige situatie of crisis verwijzen wij u naar uw huisarts/huisartsenpost of medisch specialist. U kunt natuurlijk ook het noodnummer bellen (112 of 113). De praktijk heeft namelijk geen crisisdienst en is tevens in het weekeinde gesloten.

captcha

Middels het versturen van dit formulier geeft u toestemming dat bovenstaande gegevens mogen worden gebruikt ten behoeve van het maken van afspraken rondom onze dienstverlening. Uw gegevens zullen niet worden gebruikt voor andere doeleinden en niet worden verstrekt aan derden. Voor volledige informatie over het verwerken van uw gegevens willen wij u graag verwijzen naar onze privacy verklaring.


Deurningerstraat 23 C
7514 BC Enschede