Maatregelen vanwege Corona, 16 maart 2020

Door:Zorg Maatschap Twente

Update maatregelen vanwege Corona, 17 maart 2020

Zorg Maatschap Twente volgt landelijke maatregelen op om de risico’s op het verspreiden van het coronavirus te beperken. Dit betekent dat wij in aanvulling op de maatregelen die we gisteren gepubliceerd hebben, het volgende hebben besloten:

  • Afspraken die niet telefonisch kunnen, gaan door mits de cliënt en de zorgverlener (24 uur lang) klachtenvrij zijn. Hiervoor wordt expliciet toestemming gevraagd aan de cliënt en/of ouders/verzorgers.
  • Mocht u en/of uw kind klachten ervaren zoals (neus)verkoudheid, hoesten, koorts. Dan wordt u verzocht om niet naar de locatie te komen en dit tijdig te melden, zodat overlegd kan worden hoe de ondersteuning voortgezet gaat worden.
  • Er worden op de locatie voorzorgsmaatregelen getroffen. Zo worden er geen handen geschud en worden de handen regelmatig gewassen. Waar mogelijk wordt zoveel mogelijk afstand gehouden. Wij vragen u bij binnenkomst de handen te wassen of te desinfecteren.

Wij blijven de ontwikkelingen in de gaten houden, mochten er nieuwe maatregelen komen, dan informeren we u hierover.

 

Maatregelen vanwege Corona, 16 maart 2020

Zorg Maatschap Twente volgt landelijke maatregelen op om de risico’s op het verspreiden van het coronavirus te beperken. Dit betekent dat wij vanuit huis gaan werken. Onze ondersteuning gaan we telefonisch doen of met behulp van videobellen/skypen. Afspraken die niet telefonisch kunnen, worden voorlopig uitgesteld.

Wij nemen telefonisch contact met u op om te bekijken hoe de ondersteuning verder zal gaan. Hoe de ondersteuning na 6 april eruit gaat zien, laten wij op tijd weten.

Wij houden de ontwikkelingen in de gaten, mochten er nieuwe maatregelen komen, dan informeren we u hierover.

 

Add Comment

Deurningerstraat 23 C
7514 BC Enschede