Vacature ambulant begeleider

Vacature ambulant begeleider
Door:Zorg Maatschap Twente

Ben jij of ken jij iemand die deze vacature moet zien?

Is het ook jouw missie om mensen te helpen bij het zo zelfstandig mogelijk leven? Dus mensen eigen keuzes laten maken en iemand zelf laten bepalen hoe hij of zij zijn leven indeelt? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wij zoeken per direct een ambulant begeleider voor zwangerschapsvervanging. Er is mogelijkheid tot verlenging. Het gaat om een min-maxcontract van 16 tot en met 28 uur per week.

Wij zoeken een ambulant begeleider met minimaal een MBO Zorg en Welzijn niveau 4. Bij voorkeur heb je ervaring met het begeleiden van mensen met een (licht) verstandelijke beperking, psychiatrische problematiek en/of gezinsproblematiek.

Ben jij creatief, flexibel en stressbestendig? Kan jij goed luisteren, solistisch werken en heb je affiniteit om te werken met mensen (18+) met een licht verstandelijke beperking, psychiatrische problematiek en/of gezinsproblematiek?

Wil jij werken bij een organisatie die vooruitstrevend, eenvoudig, deskundig en oplossingsgericht is?

Stuur dan jouw sollicitatiebrief en cv vóór 10 januari 2019 naar info@zorgmaatschaptwente.nl.

Add Comment

Deurningerstraat 23 C
7514 BC Enschede